Mida oodata koduselt Otepää laskesuusatamise MMilt?

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti laskesuusatamise uus põlvkond. Vasakult juunioride arvestuses võistlev Mart Všivtsev ning täiskasvanute seas kaasa löövad Kalev Ermits ja Kristel Viigipuu teisipäeval Lõunakeskuses, kus nad tutvustasid oma ala ning Otepääl peetavaid võistlusi.
Eesti laskesuusatamise uus põlvkond. Vasakult juunioride arvestuses võistlev Mart Všivtsev ning täiskasvanute seas kaasa löövad Kalev Ermits ja Kristel Viigipuu teisipäeval Lõunakeskuses, kus nad tutvustasid oma ala ning Otepääl peetavaid võistlusi. Foto: Sille Annuk

LASKESUUSATAMINE. Sel nädalavahetusel toimub Otepääl suur suvine laskesuusatamise MM, kus on stardis nii meie kodused tipud kui ka mitmed maailma suuremad nimed. Eestikoondise lasketreener Indrek Tobreluts sõnas võistluste eel, et kuigi kodupubliku ees soovitakse häid tulemusi saavutada, ei saa oodata, et sportlased praegu oma parimas vormis oleksid.

Täna õhtul avatakse MM suure avatseremooniaga, juba homme lähevad sportlased aga võistlusrajale, sest kavas on juunioride ja täiskasvanute segateatesõit. Laupäeval sõidetakse sprindidistantsid ja MM lõppeb pühapäeval jälitussõiduga. Eesti koondisest läheb täiskasvanute eest võistlustulle kuus meest ja neli naist, juunioride poolelt on stardis kuus noormeest ja kuus neidu.

Koondisega töötav lasketreener Indrek Tobreluts ei tahtnud MMi eel kellelegi pingeid peale panna, kuid tema sõnul võiks parimaid tulemusi oodata eelkõige meessõitjatelt. «Meil on ühtlane võistkond ja kõik on heal päeval võimelised parimad olema, halval päeval aga võistkonna kõige kehvemad,» rääkis Tobreluts. «Viimaste kontrolltreeningute pealt võib öelda, et nii Roland Lessing, Kauri Kõiv, Kalev Ermits kui ka Rene Zahkna on näidanud korralikku tulemust,» lisas Tobreluts vihjamisi ja andis mõista, et lisaks eespool mainitutele samuti meestekoondisesse kuuluvad Jan Treier ja Martin Remmelg võivad ehk teha veidi kahvatuma etteaste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles