Martin Reim saab riikliku teenetemärgi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Raigo Pajula

Rekordilised 157 korda Eesti jalgpallikoondist esindanud ja praegu FC Flora peatreeneri ametit pidav Martin Reim saab president Toomas Hendrik Ilveselt Valgetähe V klassi teenetemärgi. Teenetemärgi sai ka 2010. aasta maailmameister epees Nikolai Novosjolov ning endine korvpallur ja nüüdne õpetaja Viktor Viktorov.

 

«Eesti Vabariigi 93. aastapäeva eel tänab ja tunnustab meie riik teenetemärkidega inimesi, kes oma tegevusega on aidanud edendada, hoida ja kindlustada Eesti iseseisvust. Sellega väljendab Eesti riik oma tänu inimestele, kelle töö ja pühendumine erinevates eluvaldkondades on muutnud meie maad hoolivamaks ja paremaks, targemaks ja tugevamaks,» ütles riigipea.

Varasemalt on riiklikud teenetemärgid pälvinud Eesti koondise endised peatreenerid Teitur Thordardson, Arno Pijpers ja Jelle Goes (Maarjamaa Risti IV klass) ning Roman Ubakivi (Eesti Punase Risti V klass). Jalgpalluritest on teenetemärgi saanud Marko Kristal (Eesti Punase Risti V klass) ja Mart Poom (Valgetähe IV klass).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles