Rosberg lubab hooaja lõpuni vägevat võitlust Hamiltoniga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg (keskel hüppamas) lubab igal etapil endast maksimumi anda, et hooaja lõpuks maailmameistritiitel endale saada.
Nico Rosberg (keskel hüppamas) lubab igal etapil endast maksimumi anda, et hooaja lõpuks maailmameistritiitel endale saada. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas oma esimest maailmameistritiitlit jahtiv Nico Rosberg lubas, et kavatseb allesjäänud etappidel anda endast maksimumi, et tiimikaaslane Lewis Hamilton kätte saada.

Hetkel on F1 sarjas sõidetud 13 etappi ja ees ootab veel kaheksa GP-d. Sõitjate arvestuses on juhtimas Mercedese mees Lewis Hamilton, kellel on kogutud 232 punkti. Rosberg püsib tiimikaaslase selja taga 223 silmaga ja sakslane lubas, et võtab allesjäänud etappe väga tõsiselt, sest tahab lõpuks maailmameistritiitli meeskonnakaaslase käest endale napsata.

«Ma võtan igat sõitu nii, nagu oleks see finaalsõit tiitli peale. On hea teada, et sul on selline meeskond ja selline auto, mis võimaldavad sul lihtsalt rajale minna ja olla lihtsalt parim,» rääkis Rosberg.

Järgmisena siirdub F1 sari Itaaliasse, Monza ringrajale, kus sõidetakse juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles