Williams võttis Navratilovalt rekordi, Djokovic ja Nadal teel 50. omavahelise kohtumiseni

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams liigub rekordite rajal.
Serena Williams liigub rekordite rajal. Foto: SCANPIX

TENNIS. Naiste maailma esireket Serena Williams lõi legendaarselt Martina Navratilovalt üle enim suure slämmi matšivõite kogunud naismängija tiitli. Williams alistas US Openi kolmandas ringis 6:2, 6:1 rootslanna Johanna Larssoni ning teenis sellega oma karjääri 307. võidu suure slämmi turniiril. Enne seda kohtumist oli nii Williamsil kui ka Navratiloval kirjas 306 võitu. Meeste arvestuses on Roger Federer kogunud samuti 307 võitu.

«See on päris võimas saavutus ja eriti hea meel on selleni jõuda siin, kust kõik alguse sai,» kommenteeris Williams pärast võitu, viidates sellele, et just US Openil saavutas ta 1999. aastal oma karjääri esimese suure slämmi turniirivõidu. «Olla nii meeste kui naiste arvestuses liidrikohal on väga eriline,» lisas oma 23. suure slämmi tiitlit jahtiv ameeriklanna. Selle võiduga jõuaks ta veel ühe tähiseni: nimelt mööduks ta suure slämmi tiitlite arvestuses liidrikohal olevast Steffi Grafist.

Järgmises ringis läheb Williams vastamisi Kasahstani tennisisti Jaroslava Švedovaga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles