Kalev sõitis Leetu Soku ja Arbetita

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo mängujuht Tanel Sokk.
BC Kalev/Cramo mängujuht Tanel Sokk. Foto: SCANPIX

Kalev/Cramo korvpalimeeskond peab homme ja ülehomme Leedus kaks tähtsat Balti liiga kohtumist Šiauliai ja Perlasega. Paraku peab peatreener Aivar Kuusmaa ajama läbi kahe põhitegijata.

Täna hommikul Leedu poole teele läinud bussis polnud koos kaaslastega mängujuht Tanel Sokku ning ääremängijaid Gregor Arbetit ja Kaido Saksa. «Sõidame üheksa mehega,» kinnitas Kuusmaa. «Mõistagi oleks täiskoosseisuga lihtsam, kuid peame mängima nendega, kes meil on. Õnneks on nüüd juures Armands Škele ja ka Marko Riis on viimastes kohtumistes saanud palju mänguaega.»

Sokk pole paranenud poolteist nädalat tagasi saadud põlvevigastusest, Arbetit vaevab aga praegu paljusid eestlasi kimbutav ülemiste hingamisteede viirushaigus. «Gregoril on juba kuuendat päeva kõrge palavik,» teadis Kuusmaa.

Möödunud nädalal põlvesidemeid venitanud Rait Keerles ja Reimo Tamm on aga paranenud. «Mõlemad mehed saavad mängida. Eile tegid nad juba koos meeskonnaga trenni,» märkis Kuusmaa.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles