Bolt tahab MMil joosta vaid 100 meetrit, tema treener soovib aga kuldset duublit

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Üheksakordne olümpiavõitja Usain Bolt pole veel kindel, kas ta jookseb järgmisel aastal Londonis toimuval MMil nii 100 kui 200 meetrit.

Kuigi jamaikalasel Boltil on endal peas plaan, mille kohaselt osaleb ta vaid 100 meetris, soovib tema treener, et sprinter oleks stardis ka 200 meetri sprindis.

«Minu plaan on joosta 100 meetrit, aga mu treeneril on teised mõtted. Tema tahab, et teeksin duubli. Samas olen talle öelnud, et ma väga tahan keskenduda ainult 100 meetrile. Uue hooaja alguses tuleb see otsus vastu võta,» vahendab Reuters Bolti sõnu.

Järgmise aasta augustis toimuvalt MMilt Bolti sõnul temalt maailmarekordeid oodata pole mõtet. «Ei, see aeg on läbi. Praegu keskendun sellele, et jätta endast rajale kõik ning lahkuda spordist võimalikult suure pauguga. Tahan MMil anda endast parima ning püsida teatud tasemel – see on minu plaan.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles