Suurepärases hoos Vassiljev lõi Poolas värava ning andis kaks väravasöötu

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev (vasakul).
Konstantin Vassiljev (vasakul). Foto: Jagiellonia Białystok/Facebook

Eesti koondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev on oma koduklubi Bialystoki Jagiellonia eest suurepärases hoos, täna aitas ta meeskonna 4:0 võidule Wroclawi Slaski üle, lüües värava ning andes kaks väravasöötu.

Vassiljev alustas mängu algkoosseisus ning andis juba 9. minutil Przemyslaw Frankowskile söödu, mille äärepoolkaitsja ka väravasse lõi. Üheksa minutit hiljem sepitsesid taaskord värava samad mehed ning taaskord oli Eesti koondislane sööduandjaks.

Teisel poolajal, mängu 50. minutil, sai jala valgeks ka Vassiljev, kes viis Jagiellonia 3:0 juhtima. 88. minutil vahetati Vassiljev välja, kohtumise üleminutitel vormistas 4:0 lõppseisu Taras Romanczuk.

Jagiellonia on Poola kõrgliigas 19 punktiga tabeli liider, sama palju punkte on ka Nieciecza Bruk-Bet Termalical. Vassiljev on seitsme värava ning viie väravasööduga mõlemas kategoorias liiga parim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles