Schumacheri advokaat tõi staari karmi seisundi avalikkuse ette (1)

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

2013. aastal Prantsusmaa alpides suusatades kukkunud vormelilegend Michael Schumacher ei ole tema advokaadi Felix Dammi sõnul võimeline isegi püsti seisma ja seda ka terapeutide abiga.

Saksamaal on jõudnud kohtusse juhtum seoses ajakirjaga Bunte, kes väitis oma esikaanel, et Schumacher on taas võimeline käima, kirjutab Eurosport.

«Michael on väga kõhn. Siiski saab ta tänu oma terapeutide abiga taas kõndida. Ta on võimeline tegema paar sammu. Ta suudab ka tõsta enda kätt,» rääkis väljaandes üks tundmatuks jääda soovinud vormelilegendi sõber.

Schumacheri perekonda esindav advokaat Damm lükkas kohtus need väited aga ümber ning sõnas, et sakslane ei ole võimeline käima ning ta ei suuda isegi seista. Seista ei suutvat vormelilegend ka oma terapeutide abiga.

«Ta ei ole võimeline käima. Ta ei suuda seista ka oma terapeutide abiga. Asjad ei ole nii nagu väideti ajakirja esikaaneloos,» sõnas Damm Hamburgi kohtus.

Schumacheri perekond läks kohtusse, et võidelda enda privaatsuse eest. Kohtuotsust on oodata oktoobris.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles