Video: kas Zelinski jäi omapärasest edetabelist ebaõiglaselt välja?

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andorra vastu võiduvärava löönud Indrek Zelinski
Andorra vastu võiduvärava löönud Indrek Zelinski Foto: Raigo Pajula

Videokeskkonda Youtube postitati edetabel, kus järjekorda pandi kümme olukorda, kus jalgpallurid oma väravatähistamise tõttu punase kaardi said.

Meeleolukas edetabelis teevad ilma väga erinevad väravate tähistamise meetodid. Kui tavaliselt unustavad ründajad ära varem saadud kollase kaardi ja võtavad rõõmuhoos endal särgi seljast, siis mitmel puhul suudeti punane kaart saada ka ainult värava tähistamise tõttu. Näiteks võttis üks jalgpallur jalast püksid, teine jooksis peaga läbi varumeestepingi.

Edetabelisse ei mahtunud aga endine Eesti koondislane Indrek Zelinski, kes sai sarnase teoga hakkama 2007. aastal Andorra vastu. Mängu lõpuminutitele vastu minnes oli seis 1:1 ja Zelinskil oli all 58. minutil teenitud kollane kaart. 93. minutil murdis vasakult äärelt läbi Tarmo Kink, kelle terav tsenderdus leidis Zelinski, kes palli omakorda väravasse saatis. Ründaja võttis seejärel särgi seljast ning teenis punase kaardi. Zelinski surus kohtunikul sõbralikult kätt ja lahkus areenilt. Eesti sai kirja raske 2:1 võidu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles