Red Bulli boss: Verstappenit kritiseeritakse, sest ta on liiga andekas

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Max Verstappen
Max Verstappen Foto: LaPresse/Photo4/LaPresse

Sel hooajal teiste sõitjate ja vormeliavalikkuse kriitika alla langenud 18-aastane Red Bulli vormel-1 tiimi piloot Max Verstappen pole nii karmi kohtlemist ära teeninud, ütles Red Bulli meeskonna boss Christian Horner usutluses väljaandele Autosport.

Üheks suuremaks Verstappeni peale pahandajaks on olnud Ferrari äss Kimi Räikkönen, kes on noort hollandlast süüdistanud konkurentide rajalt välja puksimises ja ohtlikus sõidustiilis.

«Ma ei tea, kas Verstappenit on vaja sellise kriitika eest kaitsta. See sõltub sellest, kas kriitika on õigustatud või mitte. 99 protsendil juhtumitest see nii ei ole. Seega tuleb müra lihtsalt ignoreerida ja oma asjadele keskenduda,» kinnitas Horner.

«Ta on noor ja võib vahel eksida, aga ta õpib vigadest väga kiiresti. See on kõik arengu ja õppeprotsessi osa. Oleme varemgi näinud, et erakordselt andekaid sõitjaid hakatakse kritiseerima, kui nad proovivad vormelimaailmas kanda kinnitada. See on juhtunud Sebastian Vetteli, Lewis Hamiltoni, Fernando Alonso ja isegi Ayrton Sennaga,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles