Läti liider: usun jätkuvalt meie võimalustesse

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Läti koondise sidemängijal ja kaptenil Deniss Petrovsil on Tallinna Selveri aegadest Avo Keelest vaid head mälestused.
Läti koondise sidemängijal ja kaptenil Deniss Petrovsil on Tallinna Selveri aegadest Avo Keelest vaid head mälestused. Foto: www.cev.lu

Läti võrkpallikoondise liider Deniss Petrovs sõnas pärast kodusaalis Eestilt saadud 2:3 kaotust, et nad usuvad jätkuvalt oma edasipääsuvõimalustesse.

«Tulemus.. terve mäng käis üles-alla mõlemalt poolt. Ühe geimi mängisite teie hästi, järgmise meie. Lõpuks said otsustavaks eestlaste stabiilsus, eriti servil. Meie tegime liiga palju vigu ja nii on raske võita,» sõnas Petrovs.

«Usun, et meil on ka Eestis võimalus olemas edasipääsuks. Täna tõestasime, et suudame Eesti vastu mängida küll. Raske saab muidugi olema ja meil pole enam kodupubliku toetust. Otsustav mäng, kes võidab, pääseb finaalturniirile. Püüame tänase unustada ja oleme kindlasti valmis,» vaatas ta kordusmängule.

Jelgavas oli täissaal, 2300 pealtvaatajat. Neist umbes kolm-nelisada olid aga eestlased.  «Täissaal polnud üllatus, aga ootasimegi seda. Viimati mängisime siinsamas kolm aastat tagasi Türgi vastu. Siis oli sama valiksarja etapp, sama hea publik, välja arvatud Eesti fännisektor. Loodan, et publik sai hea elamuse kaotusele vaatamata.»

Kordusmäng peetakse Tallinnas Tondiraba hallis 9. oktoobril kell 17.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles