Vassiljevit segas trauma juba varem

Madis Kalvet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Konstantin Vassiljev
Konstantin Vassiljev Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev pidi trauma tõttu vahele jätma eilse Poola liiga kohtumise. Täna tunnistas Vassiljev, et probleem lähendajalihasega andis endast tunda juba eelmise nädala keskpaigas peetud karikamängus, kuid toona jooksis ta siiski väljakule.

Bialystoki Jagiellonia mängumees loodab, et vigastus taandub paari päevaga ja reedeses MM-valikmängus saab ta Gibraltari vastu väljakule joosta.

«Küsimus minu osalemise kohta oli õhus juba enne karikamängu, kuid jooksin ikka väljakule. Selle matšiga asi õnneks hullemaks ei läinud. Saime aru, et kuni 3 päeva puhkust aitaks probleemil taanduda,» selgitas Vassiljev.

Viimastel päevadel on poolkaitsja teinud jooksutrenni, kuid palliga ei ole harjutada saanud. Vassiljev tegi jalale viga Poola liiga 25. septembri matšis, kui Jagiellonia alistas võõrsil Ken Kallaste koduklubi Kielce Korona. «Andsin matši teisel poolajal juba koormuse pealt pika söödu. Nii tegingi jalale viga,» täpsustas Vassiljev, kes loodab paari päevaga mängukorda jõuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles