Inglismaa endine treener palus Rooneylt vabandust

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney
Wayne Rooney Foto: Carl Recine/REUTERS

Vaid ühe mängu Inglismaa rahvuskoondise eesotsas püsinud Sam Allardyce’i on Rooney käest vabandust palunud, kuna ründaja sattus pärast MM-valikmängu Slovakkia vastu suuresti peatreeneri taktikavaliku tõttu kriitika alla.

«Sam palus mult lennukis teel koju vabandust. Ta teadis, et tegi vea. See tekitas segadust, kui Sam tuli ja ütles, et mängin seal, kus ma ise tahan. Käitusin täpselt tema juhiste järgi. Ma ei hakanud ise määrama, et tahan mängida siin või seal,» rääkis Rooney, kelle hinnangul käitus meedia temaga ebaõiglaselt.

Inglismaa koondise kaptenit häirisid ka Allardyce’i vihjed, mis viisid meedia süüdistuseni, nagu oleks tema see, kes valiks algkoosseisu. «See ei ole tõsi. Ma mängin täpselt juhiste järgi,» ütles 30-aastane ründaja. Pärast peatreeneri vallandamist pole Rooney temaga kontaktis olnud.

«Mulle sobiks kõige paremini number kümne positsioon, kuid see on uue peatreeneri otsustada. Ma ei hakka määrama, kus ma mängin. Olen võitleja ning tahan anda meeskonna eest kõik,» jätkas Rooney, kes oma koduklubis Manchester Unitedis on langenud varumängijaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles