Kohila läheb karukoopasse veel kord ajalugu tegema

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila võrkpallinaiskond
Kohila võrkpallinaiskond Foto: Sander Ilvest

VÕRKPALL. Eesti viimaste aastate edukaim võrkpallinaiskond Kohila VK/E-Service läheb täna Euroopa kõrgeima taseme klubisarjas ehk Meistrite liiga esimese eelringi korduskohtumises võõrsil vastamisi Montenegro klubi Bari Lukaga. Avakohtumisest on Eesti klubil kaasas 3:1 võit, seega on edasipääsuks vaja kahte geimivõitu. Kohila 0:3 ja 1:3 kaotuse järel selgitab edasipääseja kuldne geim.

Bari Luka on Montenegro ajaloo edukaim võrkpallinaiskond, kes on Euroopa klubisarjades kaasa teinud alates 1990. aastate keskpaigast. Riigi meistritiitleid on klubil kokku seitse, karikavõite kuus.

Kohila jõudis mängupaika eile õhtul ja hilisõhtul oli plaanis ka treening, nagu laupäeva hommikulgi. Kõik mängijad on peatreeneri sõnul lahinguks valmis. «Saal on umbes selline nagu meil Saku suurhall, ikka korralik. Usun, et Meistrite liiga mänguks tuleb sinna publikut ka. Balkani publik on teatavasti väga emotsionaalne, seega tuleb ilmselt korralik möll,» usub eesti naiste juhendaja Peeter Vahtra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles