Spordist loobuda kavatsenud Taaramäe tiimikaaslane muutis meelt ja siirdus Bahreini klubisse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joaquim Rodriguez.
Joaquim Rodriguez. Foto: SCANPIX

Sel hooajal koos Rein Taaramäega Katjušas sõitnud Joaquim Rodriguez kavatses käesoleva aasta lõppedes ratta varna riputada, kuid muutis meelt. Järgmisel hooajal esindab 37-aastane hispaanlane Bahrain-Merida Pro Cycling meeskonda ja praeguste plaanide kohaselt loobub ta seejärel profispordist.

Bahreini klubiga jääb Rodriguez aga edaspidigi seotuks: suurte kogemustega rattur liitub taustajõududega ning tema ülesandeks saab olema noorsportlaste ja tehniliste töötajate juhendamine, kirjutas Spordipartner.ee.

«Minu otsus tippspordist lahkuda on olnud alati kindel, kuid Bahreini klubi pakkus mulle väga huvitavat projekti ning kinnitas mulle, et tunnen end nende hulgas mugavalt ja motiveeritult. Seega otsustasin veel üheks aastaks võistlusnumbri seljale kinnitada,» lausus Rodriguez, lisades, et otsustavaks sai asjaolu, et tal on võimalus tippspordist loobudes meeskonnaga seotuks jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles