Video: Moto3 MM-etappi varjutas jõhker kukkumine, sõit peatati

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne
Foto on illustratiivne Foto: SCANPIX

Austraalias Phillip Islandi ringrajal peetud motoringrajasõidu Moto3-klassi MM-etappi tuli lühendada, sest sõidu viiendal ringil toimus ränk kukkumine, kus osales neli sõitjat.

Kõige rängemini sai kannatada britt John McPhee, kes viidi ringrajalt ära kiirabiautos. McPhee kukkus ülikiires allamäge kulgevas Lukey Heightsi vasakkurvis ja taganttulijad ei suutnud temast mööda põigata. Kaasvõistleja Andrea Migno sõitis McPheest üle ja britt kaotas teadvuse, kuid tuli enne kiirabiautosse tõstmist jälle meelemärkusele. Kukkus ka Enea Bastianini, kes sai seejärel löögi Jorge Navarro rattalt, kuid pääses imekombel vigastusteta

Sõit peatati paarikümneks minutiks ja seejärel sõideti vaid kümme ringi, kusjuures kordusstarti jõudis 34 alustanust vaid 24 ratturit, sest avaringidel oli toimunud veel hulgaliselt kukkumisi. Võitis lõpuks värske maailmameister Brad Binder, edestades Andrea Locatellit ja Aron Canet’d.

Foto: SAEED KHAN/AFP
Foto: ROB GRIFFITH/AP
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles