Eesti naiste käsipallimeistrivõistlused algasid Põlva võiduga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Käsipall.
Käsipall. Foto: Marko Saarm

Eesti naiste käsipallimeistrivõistluste hooaja avakohtumises sai uustulnuk Põlva kodus 32:27 (16:13) jagu mullusest pronksist HC Tallinnast.

Mängu esimesi minuteid dikteeris Tallinn, kes asus juhtima 2:0 ja 3:1. Seejärel pääses Põlva 4:3 ette, kuid peagi olid külalised Merit Moro kahest tabamusest 5:4 peal. Veerandtunnise mängu järel juhtisid tallinlannad 8:6, kuid siis tegid võõrustajad Helena Anijala, Kai Uti ja Teele Utsali kahe ning Selma Reini ühe värava toel 7:0 vahespurdi, minnes ette 13:8.

Poolaja lõpus suutis Tallinn Anne-Mai Elbrechti kolmest ja Kadri-Liis Vähi ühest tabamusest vahet vähendada, kuid puhkama mindi Põlva 16:13 dikteerimisel. Teise poolaja alguses suurendasid põlvalannad nelja minutiga edu 20:13-le ning võtsid 32:27 võidu.

Põlva resultatiivseimad mängijad olid Rein 10, Utsal 6 ning Janeli Patrail ja Utt 4 väravaga. Tallinna suurimateks skooritegijateks osutusid Moro ja Kerli Jõks 7 ning Anne-Mai Elbrecht 5 tabamusega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles