Leverkusen sai Saksamaa karikasarjas šokeeriva kaotuse

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leverkuseni mängijad.
Leverkuseni mängijad. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga alagrupiturniiril edasipääsu eest võitlev Bayer Leverkusen lükati suurte mängude vahel Sportfreunde Lotte nimelise väikeklubi poolt karikasarjast auti.

14 000 elanikuga linna esindusklubi tõusis tänavuseks hooajaks esmakordselt Saksamaa liigapüramiidi kolmandale astmele. Juhendamiskeelu tõttu ilma peatreener Roger Schmidtita mängule tulnud Leverkusen väikeklubile pealtnäha hinnaalandust ei teinud ning tuli mängule suures osas oma tugevaima algkoosseisuga, kirjutas Soccernet.ee.

Esialgu tundus külaliste jaoks kõik ilusti sujuvat ning 25. minutil viis Kevin Volland Bundesliga eelmise hooaja kolmanda klubi juhtima. Teise poolaja alguses kinkis kogenud kaitsja Roberto Hilberti omavärav Lottele aga viigi ning sellest suutsid nad ka kuni lisaajani kinni hoida.

Vollandi teisele väravale 95. minutil suutis Lotte taas kiirelt vastata. Kuigi penaltiseerias eksis Lotte oma kahe esimese penaltiga, siis veelgi halvemini läks Leverkusenil ning sensatsioon saigi tõsiasjaks.

Valusa pettumuse pidi vastu võtma ka 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles