Ehmatav kogemus: Inglismaa koondise ründajat jälitasid relvastatud mootorratturid

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
West Ham Unitedi ründaja Andy Carroll.
West Ham Unitedi ründaja Andy Carroll. Foto: SCANPIX

Inglismaa koondise ja West Ham Unitedi jalgpalliklubi ründaja Andy Carroll pidi üle elama ehmatava vahejuhtumi, kui teda asusid treeningult lahkumise järel jälitama relvastatud mootorratturid.

Automaatidega mehed võtsid Carrolli autole sappa siis, kui 27-aastane ründaja lahkus eile keset päeva West Hami treeningbaasist, vahendab BBC. Mercedese maasturi roolis olnud Carroll sõitis jälitajatel eest ja siirdus tagasi Rush Greenis asuvate treeningväljakute juurde, kutsudes sinna ka politsei. Võimuesindajatel ei õnnestunud kahtlasi mootorrattureid siiski tabada.

Varem ka Newcastle'i ja Liverpooli särki kandnud ründaja taastub põlvevigastusest, olles sel hooajal platsil käinud vaid avamängus, kui Meistrite liiga valikturniiril oldi vastamisi Rumeenia klubi Ploiesti Astraga. Pidevalt traumadega kimpus olev Carroll siirdus Liverpoolist West Hami ridadesse 2013. aastal ja läks pealinnaklubile maksma 13 miljonit naela, kuid on saanud seni meeskonda aidata vaid 38 liigamängus. Inglismaa koondist on Carroll esindanud üheksa korda ja löönud kaks väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles