Citroeni WRC meeskond ootab Ogieri kõnet

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Ogier (paremal) koos kaardilugeja Julien Ingrassiaga.
Sebastien Ogier (paremal) koos kaardilugeja Julien Ingrassiaga. Foto: SCANPIX

Autoralli WRC-sarjas on käes huvitavad ajad. Pärast Volkswageni sarjast loobumist ootavad kõik nüüd neljakordse maailmameistri Sebastien Ogieri järel. Citroeni rallimeeskonna juht Yves Matton avaldas, et ta ootab huviga Ogieri kõnet.

Matton sõnas Autospordile, et nende meeskonda jäävad kindlasti nii Kris Meeke, Craig Breen kui ka Stephane Lefebvre. «Mul on tiimis järgmiseks aastaks sõitjad olemas,» sõnas Matton esmalt.

«Võin öelda, et kui Sebastien Ogier helistab mulle, siis ma võtan vastu ja me räägime. Siiski ei kavatse ma ühestki praegusest sõitjast loobuda,» lisas ta.

«Võtsime sihi arendada noori sõitjaid. Kui peaks helistama aga neljakordne maailmameister, siis see võib olla päris huvitav,» sõnas Matton. «Ma ei ole Sebastieniga rääkinud. Tema ise peab oma tuleviku otsustama.»

Samas tunnistas Matton, et ta võtaks vastu ka Andreas Mikkelseni ja Jari-Matti Latvala telefonikõned, kuna ta on viisakas mees, kuid olukord on nendega siiski teine.

«Nad ei ole prantslased ning neil ei ole MM-tiitleid,» sõnas ta kahe mehe kohta, kes Volkswageni loobumise järel samuti tööta jäid.

Ogier võitis oma esimese MM-ralli just Citroeni roolis. Volkswageni tiimiga liitus ta 2011. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles