Täht ja Pupart ei suutnud kaheksakordset Poola meistrit murda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist.
Keith Pupart ei välista koondise ridadesse naasmist. Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondislaste Robert Tähe ja Keith Pupartiga tugevdatud Lubini Cuprum ei suutnud Poola kõrgliigas järjekordset üllatust serveerida, kui kolmes geimis tuli tunnistada legendaarse Belchatowi Skra üleolekut. Kogu vastasseisu platsil viibinud eestlased seekord kahekohalise resultaadini ei jõudnud.

Lubinis peetud vastasseisus Gheorghe Cretu juhendatava Cuprumi ja kaheksakordse meistri Skra vahel oli tõeliselt haarav avageim, milles Cuprum juhtis 23:21, kuid seejärel enam punktivõiduni ei jõutud. Ülejäänud kahes geimis oli külaliste ülekaal selge, kui koduteele asutakse 3:0 (23, 19, 19) võiduga, vahendab volley.ee.

Robert Täht sai mängu jooksul 17 tõstet, millest seitse lõppesid punktivõiduga. Blokis kogus Eesti koondislane ühe ja pallingul samuti ühe punkti. Keith Pupartile tõsteti tänases kohtumises kümme palli, millest pooled eestlane ka realiseeris. Blokis ega pallingul Pupart punktiväärilist sooritust ei teinud. 

Seitsme vooruga 14 punkti kogunud Lubini meeskond kohtub järgmisena võõrsil Gdanski Lotos Trefliga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles