Naiste karikavõistlustel algab viimane veerandfinaalseeria

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpall.
Võrkpall. Foto: SCANPIX

Selle aasta naiste võrkpalli karikavõistlustel on teada kolm poolfinalisti. Viimane esinelikusse pääseja selgub Audentese SG/Noortekoondise ja Tallinna Ülikooli vahelisest vastasseisust. Esimene kohtumine toimub täna kell 19:15 Tallinna Ülikooli spordisaalis. 

Audentese noored Balti liigas ei osale ja seega on nemad sel hooajal pidanud vaid ühe ametliku kohtumise. Eelmisel kolmapäeval jäädi Eesti meistriliiga kohtumises 0:3 (15:25, 15:25, 16:25) alla TTÜ/Tradehouse’ile, kirjutas volley.ee.

Tallinna Ülikool on Balti liigas pidanud neli kohtumist ja võitnud neist ühe, kui tasavägises matšis alistati 3:2 Famila/Võru VK. Lisaks teeniti turniiritabelisse punkt 2:3 kaotuse eest Jelgava/LU naiskonnale.

Karikavõistlustel vaadatakse esmalt võitude ja seejärel punktide arvu. Juhul kui need on võrdsed, selgitab edasipääseja kuldne geim. Audentese ja Tallinna Ülikooli naiskondade kordusmäng toimub 17. novembril algusega kell 19:15 Tallinna Ülikooli spordisaalis.

Meeste karikavõistlustel kohtuvad ühes poolfinaalis tiitlikaitsja Pärnu Võrkpalliklubi ja Järvamaa Võrkpalliklubi. Bigbank Tartu vastane selgub neljapäeval toimuva Rakvere Võrkpalliklubi ja Selver Tallinna korduskohtumise järel. Avamängu võitis Lääne-Virumaa meeskond võõrsil 3:2.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles