Real saab Madridi linnalahinguks vajalikku täiendust

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos.
Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Samal ajal, mil 15 mängijat Madridi Reali jalgpallimeeskonnast sõitsid koondisepausi ajaks oma rahvusesinduste eest mängima, jäi neli meest klubisse ravile, eesmärgiga proovida terveneda 19. novembriks.

Nimelt jäid nii Pepe, Casemiro, Karim Benzema kui ka Sergio Ramos klubi juurde, et parandada omi võimalusi esindamaks Reali Madridi linnarivaali Atletico vastu 19. novembril, kirjutas Soccernet.ee.

Eeldatavasti saab antud kuupäevaks kõige paremini end mänguvormi aetud Sergio Ramos, kes mõne aja eest liitus kergema koormusega treeningutega.

Kontrastselt ei ole ilmselt asja saamas aga Casemirost, kes terveneb siiani septembris saadud vasaku jala hüppeliigese vigastusest. Brasiillase tagasituleku osas prognoosib Reali meditsiiniline personal, et mees saab mängukõlblikuks alles kolme nädala pärast. Samuti on küsimärgiga veel nii Pepe kui ka Karim Benzema, kes viibivad hetkeseisuga tähtajatult laatsaretis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles