Selgus järgmise aasta Renault’ vormelitiimi teine piloot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jolyon Palmer
Jolyon Palmer Foto: mediarenault.ee

Renault’ vormel-1 tiim teatas, et Jolyon Palmer jätkab meeskonnas ka 2017. aastal. Palmeri kõrval sõidab tuleval hooajal sakslane Nico Hülkenberg.

25-aastane Palmer liitus Lotus vormel-1 tiimiga 2015. aasta alguses ning 2016. aastal jätkas võistlemist Renault vormel-1 meeskonnas. Praeguseks on tema nimel 18 grand prix’d ning oma karjääri esimesed maailmameistripunktid teenis ta tänavu Malaisia GP-l.

«Jolyoni puhul on näha, et ta tahab areneda koos kasvava tiimiga. Samuti on meile muljet avaldanud tema saavutused, mille hulk eelmise hooaja edenedes üha kasvas,» sõnas Renault Sport Racingu esimees Jerome Stoll.

«Oleme tänulikud Kevin Magnussenile jõupingutuste eest 2016. aastal, ta on teinud terve hooaja vältel head tööd. Me soovime talle kõike head 2017. aastaks ja tulevikuks,» jätkas Stoll. Magnussen liitub tulevaks hooajaks Haasi vormel-1 meeskonnaga, kellega ta sõlmis kaheaastase lepingu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles