Tiitlikaitsja Kohila avas hooaja kindla võiduga

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohila võrkpalliklubi
Kohila võrkpalliklubi Foto: Tairo Lutter

Naiste võrkpalli meistriliiga hooaja teises mängus läksid kolmapäeval vastamisi avamängu pidanud tiitlikaitsja Kohila Võrkpalliklubi/E-Service ja Audentese SG/Noortekoondis. Üllatust ei sündinud, kui Kohila esindus saavutas kodusaalis kindla võidu.  

Tasavägiseim oli kohtumise teine geim, milles noored teenisid 21 punkti. Esimeses geimis kogus Audentes 19 ja kolmandas 20 punkti, vahendab volley.ee.

Kertu Laak ja Anastasiia Gorina tõid võitjatele võrdselt 16 punkti, Silvia Pertens vastas külaliste poolel 11 punktiga. Kohila naiskond oli edukam nii rünnakuefektiivsuses (51%-26%), pallingu vastuvõtus (42%-37%) kui blokipunktide arvestuses (8-7). Pallinguässasid lõid mõlemad võistkonnad kaheksa. 

Naiste meistriliiga põhiturniiril peetakse kokku kümme kohtumist, millest järgmine Audentese ja Tartu Ülikool/Eedeni vahel on kavas 1. detsembril. Lisaks lähevad arvesse Balti liigas peetavad Eesti klubide omavahelised mängud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles