Kotsar tegi NCAA-s seni parima etteaste

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maik-Kalev Kotsar
Maik-Kalev Kotsar Foto: Instagram

USA ülikooliliigas NCAA tegi 19-aastane Eesti korvpallur Maik-Kalev Kotsar South Carolina särgis oma senise parima etteaste, kogudes 92:50 võidumängus South Carolina State'i vastu 15 punkti ja 8 lauapalli. Seejuures tabas eestlane väljakult kõik seitse pealeviset.

Hooaja neljandas võidumängus viibis Kotsar platsil rekordilised 23 minutit ja tõi isikliku rekordilised 15 punkti ja 8 lauapalli, lisaks 2 blkeeringut ja üks resultatiivne sööt. Visked 7/7, vabavisked aga 3/1. Sindarius Thornwell oli meeskonna rsultatiivseim 22 silmaga, Kotsar paremuselt teine, kirjutas basket.ee.

Kuna varasemas kolmes mängus kokku oli tallinlane kogunud 14 punkti ja 7 lauapalli, siis on Kotsari hooaja näitajad pärast neljandat mängu 7,3 punkti, 3,8 lauapalli ja 0,5 resultatiivset söötu.

Järgmise mängu peab SC kolmapäeval 23. novembril Michiganiga.

Rauno Nurgeri Wichita State võitis viimati oma kolmandas hooaja mängus Tulsat samuti suurelt, 92:55. Nurger sai kirja 9 punkti ja 3 lauda. Pühapäeva õhtul kohtub ESU Maryland Eastern Shore'iga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles