Tänak viimase ralli järel: ootan juba suure huviga järgmist hooaega

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Austraalias.
Ott Tänak Austraalias. Foto: Timo Anis

Ott Tänak lõpetas 2016. aasta autoralli MM-sarja kokkuvõttes 8. kohaga. Hooaja viimane ralli Austraalias andis talle 7. koha. Hooaja parimad sõidud tegi ta Poolas ja Walesis, kus ta lõpetas mõlemal juhul teisena. Austraalia ralli järel tunnistas eestlane, et ootab juba suure huviga järgmist aastat.

Tänavu DMACKi meeskonnas sõitnud Tänak peaks kõikide spekulatsioonide kohaselt istuma tulevaks aastaks taas M-Spordi esindustiimi rallimasina rooli. Seni ei ole ametlikku kinnitust aga eestlase järgmise hooaja töökohale tulnud.

Tänak on ise oma väljaütlemistega avaldanud aga lootust, et stardis on ta 2017. aastal kindlasti. Samamoodi talitas ta ka Austraalia ralli finiši järel.

«Kindlasti on see olnud väga hea aasta. DMACKi rehvidega tööd tehes oleme teinud suuri samme edasi,» sõnas Tänak Austraalias ralliraadiole.

«Meil oli koos häid võite, kuid ka suuri kaotusi. Olen tänulik, et nad on teinud suurepärast tööd. Vaatame, mida toob järgmine aasta. Ma ootan seda juba huviga,» teatas Tänak.

MM-sarja lõppseis:

1. Sebastien Ogier (Volkswagen) 268 punkti

2. Thierry Neuville (Hyundai) 160

3. Andreas Mikkelsen (Volkswagen) 154

4. Hayden Paddon (Hyundai) 138

5. Dani Sordo (Hyundai) 130

6. Jari-Matti Latvala (Volkswagen) 112

7. Mads Östberg (M-Sport) 102

8. Ott Tänak (DMACK) 88

9. Kris Meeke (Citroen) 64

10. Craig Breen (Citroen) 36

11. Eric Camilli (M-Sport) 28

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles