Hamilton seisab enda sõnul ees võimatu ülesandega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: SCANPIX

Pühapäeval selgub tänavuse hooaja vormel-1 sarja maailmameister. Mercedese piloodil Nico Rosbergil on tiimikaaslase Lewis Hamiltoni ees enne viimast etappi 12-punktiline edu. 

Viimane etapp sõidetakse Abu Dhabis. Hamilton on viimased kolm etappi võitnud ning vajab hädasti võitu ka Abu Dhabis, kuid sellest ei pruugi piisata. Ise peab britt enda võimalusi väikeseks. «See on üsna võimatu ülesanne. Samas ei saa ma veel alla anda, sest kunagi ei tea, mis juhtuda võib. Samas on see väga ebatõenäoline,» vaatas Hamilton nädalavahetusele ette.

Rosberg on viimaste etappide eel keeldunud pikalt ette mõtlemast ning on pidevalt rõhutanud, et võtab ühe etapi korraga ning hindab seejärel olukorda. «Naljatasin ka pärast Brasiilia etappi, et võtan ühe etapi korraga. Aga mida rohkem ma sellele mõtlen, seda vähem mittetõsiseltvõetavalt see kõlab. Peangi võtma järgmist sõitu kui täiesti tavalist. Igal etapil head sõitu näidata on raske ning erinev ei ole ka see etapp,» rääkis Rosberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles