CSKA peatreener: ründasime meelega Sokku, Arbetit ja Harperit

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis.
Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis. Foto: Tairo Lutter

Täna korvpalli Ühisliigas Kalev/Cramot 87:68 võitnud Moskva CSKA peatreener Dimitrios Itoudis ütles pärast kohtumist, et kuigi Kalev tegi südi partii, polnud täna paremas meeskonnas kahtlust.

«Olime paremad ja väärisime igati võitu. Võitsime poolaja 13 punktiga ja see otsustas sisuliselt mängu saatuse. See on minu kolmas aasta Ühisliigas ja Kalev/Cramo võitleb alati kõvasti ja annab endast maksimumi. Nende tugevus tuleb esile just meeskonnana, mitte individuaalselt,» leidias kreeklane kiidusõnu ka kalevlaste aadressil.

Suurim vahe seisnes täna toores jõus ja seda toonitas peale kohtumist ka Itoudis. «Teadsime, et Kalev/Cramo jookseb väga hästi kiirrünnakutesse ja neile meeldib mängida lahtist mängu. Meie proovisime kasutada  oma ülekaalu korvi all ja 17 ründelauda näitab, et saime sellega hakkama. Ründasime spetsiaalselt Sten Sokku, Gregor Arbetit ja Demonte Harperit, et nende vead täis teha. Korvpall ei koosne ainult punktide viskamisest, sellised detailid on väga tähtsad,» selgitas ta.

CSKA jätkab Ühisliigas täiseduga, võidetud on kõik kuus kohtumist. Kalev/Cramo on võitnud kuuest matšist kaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles