Lähipäevil selgub, kas Rukas säranud Kilp lubatakse järgmisele MK-etapile (1)

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Kilp.
Marko Kilp. Foto: NordicFocus

«Ootame suusaliidust arvet, et maksta neile MK-etapil 13. koha saanud Marko Kilbi majutuse ja hooldusteenuse eest,» sõnas Team Haanja treener Anti Saarepuu. See ütlus iseloomustab hästi Eesti suusatamises valitsevat kurioosset olukorda. Eriti veel arvestades fakti, et pärast pikka vaheaega on Eesti saamas endale suusatajat, kes võimeline maailma parimatega rinda pistma. Ruka MK-etapi klassikasprindi eelsõidus saadud kolmas tulemus näitab ju teatud taset. 

Kui kanakitkumine suusaliiduga kõrvale jätta, oli vähemalt laupäeval Team Haanjal põhjust rõõmustada. Ajasõidus kolmanda tulemuse saanud Kilp oli oma veerandfinaalis kolmas ja sai kokkuvõttes 13. koha. Samuti veerandfinaali pääsenud, ent seal suusakepi lõhkunud Raido Ränkel noppis 28. koha eest samuti MK-sarja punktid.

«Marko on varemgi eelsõitudes häid etteasteid teinud, kuid mitte MK-sarjas. Veerandfinaalis võitles ta ju samuti lõpuni 2. ja 3. koha eest,» kiitis Saarepuu hoolealust. «Siit saadud platvormilt on hea edasi minna. Järgmine eesmärk on pääs poolfinaali.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles