EM-pronks Minaškin valiti aasta parimaks judomaadlejaks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grigori Minaškin.
Grigori Minaškin. Foto: Maksim Bogodvid/Sputnik

Eesti Judoliidu liikmesklubid valisid lõppeva aasta Eesti parimad sportlased omal alal. Parimaks meesportlaseks valiti liikmesklubide hääletustulemuste põhjal Grigori Minaškin, kelle aasta säravaimaks tulemuseks on Euroopa meistrivõistlustelt võidetud pronksmedal.

Parima juuniori tiitel läheb Mattias Kuusikule, kes saavutas juunioride Euroopa Meistrivõistlustel 7. koha ning U23 EM-l  9. koha.

Parima noorsportlase tiitli pälvis esmakordselt Eesti Judoliidu ajaloos meeskond. Nimelt omistati see noorte tiimile, kes saavutas kadettide Euroopa Meistrivõistlustel meeskondliku 5. koha.

Parimaks veteraniks valiti Artur Tkatsuk, kes võitis veteranide Euroopa Meistrivõistlustel 3. koha. Parim treener on Aleksei Budõlin, kes on Grigori Minaškini treener. Parimaks kohtunikuks valiti Eesti Judoliidu endine peasekretär Laura-Maria Tiidla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles