Ojaste: mul pole põhjust pettunud olla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste
Triin Ojaste Foto: Raigo Pajula

Holmenkolleni MMi tänases vabatehnikasprindis eestlannadest parim olnud ning 34. koha saanud Triin Ojaste jäi enda võistlusega rahule. «Ma pole nii raskel rajal veel nii vähesega tiitlivõistlustel kaotanud. Mul pole põhjust pettunud olla,» nentis ta.

Ojaste sõnul oli Holmenkolleni rada üks raskemaid kogu maailmas. «Väga korralik tõus ning puhkuse osa pole praktiliselt üldse. Sellel rajal sõitmiseks peab väga palju jõudu olema. Hirmus raske rada,» sõnas Ojaste, kes kaotas kvalifikatsiooni võitjale 12,81 sekundiga. «Ettevalmistus läks tegelikult hästi. Olen praegu kindlasti parem kui juunioride MMil Otepääl.»

 Ojaste teeb kaasa ka 10 km klassikasõidus ning võimalik, et ka paarissprindis. «Kui protokolli vaadata, siis peaksin paarissprinti sõitma koos Piret Pormeistriga. Aga eks treenerid otsustavad,» sõnas Ojaste.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles