Zidane purustab rekordeid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zinedine Zidane
Zinedine Zidane Foto: Martin Meissner/AP

Jaanuaris Madridi Reali jalgpalliklubi peatreeneriks tõusnud Zinedine Zidane on lühikese ajaga oma nimele saanud mitmeid väärtuslikke rekordeid.

Septembris jõudis Zidane 16. järjestikuse Hispaania kõrgliiga mängu võiduni, mis lõi üle eelmise klubi rekordi, mis püstitati hooajal 1960/1961 (15 võitu). Üldises rekorditabelis jagatakse nüüd esikohta Barcelonaga, kes sai sama saavutusega hakkama hooajal 2010/2011.

Selle nädala kolmapäeval võitsid Zidane’i hoolealused karikasarjas 6:1 Leonesa Culturali ning see tähistas 32. järjestikust matši, kus Real ei kaotanud. Siinkohal lõi Zidane üle oma mentori Carlo Ancelotti püstitatud rekordi.

Viimati kustutas prantslane rekorditeraamatust Jose Mourinho nime. Laupäevane 1:1 viik Barcelonaga tähistas 17. järjestikust võõral väljakul peetud kohtumist, kus Real ei kaotanud (Mourinho rekord oli 16).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles