Piiroja sõnul tehti Rähnile Bosnia sündmuste pärast liiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Rähn.
Taavi Rähn. Foto: Soccernet.

Eelmises MM-valikmängus kaotas Eesti võõrsil Bosnia ja Hertsegoviinale hävitavalt 0:7. Raio Piiroja, kes selles kohtumises vigastuse tõttu osaleda ei saanud, hurjutas, et Balkanil toimunud sündmustes kiputakse liialt keskkaitses tegutsenud Taavi Rähni süüdistama.


«Kõik süüdistavad Taavit, kuid tegelikult oli viga terves meeskonnas,» sõnas Piiroja. «Kui kaotus on 0:7, siis ei saa üks mees süüdi olla.» Turmtuli Rähni pihta on käinud eelkõige avapoolajal sisse lastud kahe värava pärast. Piiroja selgitas, et tegemist oli terve kaitseliini jämedate taktikaliste vigadega.


«Esimese värava puhul hüppas küll Rähn peaga pallist mööda, kuid tegelikult oleksid pidanud kolm meest tagant julgestama ning mitte seda ründajat läbi laskma,» selgitas Piiroja. «Teise puhul tekitas ta jällegi penalti, mis võib igaühel juhtuda. Ta läks lihtsalt Bosnia mängijat liiga tugevalt takistama ja nii see juhtus. Pealegi oli see viga tehtud trahvikasti joone peal. Samahästi oleks kohtunik võinud ka karistuslöögi anda.» (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles