HC Viking alistas pealinna derbis HC Tallinna

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Laupäeva õhtul Tondiraba jäähallis peetud pealinna hokiderbis alistas kodujääl mänginud HC Viking HC Tallinna tulemusega 8:4 (1:0, 2:2, 5:2).

Võitjate poolel olid resultatiivseimad mängijad Sergei Ivanov (2+2) ja Aleksandr Kuznetsov (1+3). Veel tegid skoori Maksim Ivanov (1+2), Konstantin Grištšenko, Filipp Śvarõgin, Daniil Ershov (2+0), HC Tallinna väravad viskasid Vassili Titarenko (1+1), Maksim Urlihh, Mihkel Võrang ja Artur Fedoruk.

HC Vikingi väravasuul tõrjus Venemaa väravavaht Andrei Melnikov 37 vastaste pealeviset. HC Tallinna puurilukk Roman Šumihhin tegi mängu jooksul 30 tõrjet.

HC Tallinna ja HC Viking on kogunud viie mänguga võrdselt 9 punkti. Tiitlikaitsja Narva PSK-l on 6 punkti kolmest ning Noortekoondisel 3 punkti viiest mängust.

Pühapäeval, 18. detsembril kell 20:10 kohtuvad Škoda jäähallis lõppeva aasta viimases liigamängus HC Tallinn ja Narva PSK.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles