USA noorkorvpallurit süüdistatakse kaasüliõpilase mõrvas

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

USA üliõpilaskorvpalliliigas NCAAs mängiva Western Michigani ülikooli tagameest Joeviair Kennedyt süüdistatakse kaastudengi tapmises.

Süüdistuse kohaselt lasi 20-aastane Kennedy temast aasta noorema Jacob Jonesi neljapäeval maha väljaspool üliõpilasküla ühes korteris. Väidetavalt leidis tulistamine aset, kui Kennedy ja tema kaaslane üritasid korteris viibinud viielt inimeselt röövida raha ja telefone. Üks ohvritest ründas röövleid, kes haarasid seepeale relvad.

Ülikool eemaldas Kennedy reedel õppetöölt ja tänaseks on tema profiil kustutatud ka korvpallimeeskonna nimekirjast. Teist hooaega ülikooli meeskonna eest mänginud Kennedy jõudis sel hooajal osaleda kaheksas mängus ja viibis väljakul keskmiselt seitse minutit mängu kohta, visates keskmiselt 3,1 punkti mängus.

«Tegu on masendava tragöödiaga, mis muutis igaveseks paljude inimeste elu. Juhtunu raputas meid kõiki tugevalt,» lausus korvpallimeeskonna peatreener Steve Hawkins portaalile MLive.com.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles