Noarünnaku ohvriks langenud tennisestaar peab tegema väga pika võistluspausi

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petra Kvitova.
Petra Kvitova. Foto: SCANPIX

Oma kodus rünnaku ohvriks langenud kahekordne Wimbledoni tenniseturniiri võitja ning maailma edetabeli 11. naine Petra Kvitova peab saadud vigatuste tõttu tegema koguni pooleaastase võistluspausi, teatas BBC.

Kvitova proovis Tšehhis Prostejovi linnas toimunud rünnakus end kaitsta, aga sissetungija vigastas tema vasakut kätt nii tõsiselt, et tennisist pidi käima operatsioonil. Et vasak käsi on tema löögikäsi, peab Kvitova kõõluse- ja närvivigastuste tõttu vahele jätma koguni kuus kuud.

Kirurgi Radek Kebrle sõnul läks operatsioon hästi, aga vigastused olid nii suured, et Kvitova ei saa kolme kuu jooksul isegi reketit kätte võtta.

Röövli saagiks langes 5000 Tšehhi krooni ehk 185 eurot. 26-aastase Kvitova kõrgeim edetabelikoht on olnud teine. 2011. ja 2014. aasta tuli ta Wimbledoni võitjaks. Rio olümpiamängudel võitis ta pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles