Räikkönen: 2017. aastal peaks meil lõpuks olema konkurentsivõimeline masin

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Kuigi Ferrari vormel-1 meeskond jäi 2016. aastal suurest eesmärgist - võidelda koos Mercedesega maailmameistritiitli eest - väga kaugele, ei heida Itaalia meeskonna piloot Kimi Räikkönen meelt. Usutluses väljaandele Autosport avaldas soomlane lootust, et tuleval hooajal suudab Ferrari lõpuks Mercedesele konkurentsi pakkuda.

«Kannatasime kehvade tulemuste all, aga töötasime edasi nii hoolikalt kui võimalik ja andsime endast parima. Kahjuks polnud tulemused sellised, nagu olime lootnud. Proovime kogu aeg uusi nippe leida, mille abil kiiremaks saada ja see on põhjus, miks ma arvan, et oleme paremas positsioonis kui eemalt paista võiks,» ütles Räikkönen.

«Oleme meeskonnana väga hästi töötanud. Kui me toome uue masina rajale, siis kõigi märkide järgi peaks see olema konkurentsivõimelisem ja olen kindel, et anname teistele kõva lahingu,» lisas ta.

Ferrari jäi lõppenud hooajal Mercedesest maha koguni 367 punktiga, teise koha saanud Red Bull edestas neid 70 silmaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles