Selgus Eesti meeste teatenelik Holmenkolleni MMil

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karel Tammjärv
Karel Tammjärv Foto: Priit Simson

Eesti suusakoondise peatreener Mati Alaver avaldas Postimehele Eesti meeste teateneliku Holmenkolleni MMil. Esimest vahetust sõidab Algo Kärp, teist vahetust Jaak Mae, kolmandat vahetust Karel Tammjärv ning neljandat vahetust Aivar Rehemaa.

«Ülesandmine tehakse küll homme, aga oleme teateneliku koosseisu ära otsustanud. Esimest vahetust sõidab Algo Kärp, teist vahetust Jaak Mae, kolmandat Karel Tammjärv ja neljandat Aivar Rehemaa,» selgitas koondise peatreener Mati Alaver.

 Veel eile olid võimalikeks variantideks ka Eeri Vahtra ning Peeter Kümmel. «Otsustasime siiski võistelda distantsimeestega,» selgitas Alaver.

Kõige üllatavam valik teatenelikusse oli ehk Aivar Rehemaa, kes suusavahetusega sõidus kaotas võitjale pisut üle kaheksa minuti. «See, kas Aivar kasutamine on risk või mitte selgub ülehomme. Ma ise usun, et ta on vahepeal ära taastunud. Vastasel korral poleks ma teda teatenelikusse pannud,» sõnas Alaver.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles