Eestlased pidid eurosarjas leppima kaotusega

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9)
Renee Teppan (nr 6) ja Martti Juhkami (nr 9) Foto: Innsbrucki Hypo Tirol

Sarnaselt Henri Treiali koduklubi ČEZ Karlovarskole alustas Euroopa tugevuselt teise karikasarja CEV Cupi 1/16-finaali kaotusega ka Renee Teppani ja Martti Juhkami koduklubi Innsbrucki Hypo Tirol, tunnistades Itaalia tippmeeskonna Piacenza Volley paremust. 

Tirol jäi alla numbritega 0:3 (21:25, 22:25, 12:25). Juhkami ja Teppan tõid koduklubile võrdselt 9 punkti, olles ka Austria meistermeeskonna resultatiivseimad, vahendab Volley. 

Külaliste poolel 20 tõstega suurima rünnakukoormuse saanud Juhkami realiseeris tõstetest 8 (40 protsenti) ja lisas ühe blokipunkti. Teppan lõi 18 tõstest punktiks 8 (44 protsenti), lisades Itaalia SuperLega hetke kuuenda meeskonna vastu ka ühe punkti blokis. 

Korduskohtumine on kavas 18. jaanuaril Austrias. Tirol peab edasipääsemiseks saavutama 3:0 või 3:1 võidu ja seejärel olema parem ka kuldses geimis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles