Žalgiris sai Euroliigas otsese konkurendi vastu valusa kaotuse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brock Motum (vasakul)
Brock Motum (vasakul) Foto: Evgeny Biyatov/Sputnik

Kaunase Žalgirise korvpalliklubi kaotas Euroliigas Istanbuli Galatasarayle 79:87.

Kuigi Žalgiris mängis Galatasarayga nii esimese kui viimase veerandi võrdselt, kaotati teine veerand kuue ning kolmas veerand kahe punktiga. Galatasaray lõpetas võiduga neljamängulise kaotusseeria ning parandas natukene enda nukrat tabeliseisu. Nimelt hoitakse viie võidu ja 12 kaotusega 16 meeskonna konkurentsis eelviimast kohta. Žalgiris on kogunud kuus võitu ja 11 kaotust ning tabelis ollakse 14. positsioonil.

Võitjate resultatiivseim oli 21 punkti visanud Bruno Fitipaldo, Žalgirise eest viskas meeskonna parimana Brock Motum 18 punkti. «See mäng võinuks kukkuda mõlemale poole. Jään meeskonna esitusega rahule, kuid tegime kaitses väga rumalaid eksimusi ning ei järginud mänguplaani. Rünnakul saime teha, mida tahtsime, kuid eksisime ise lihtsatel visetel. Ega tegelikult tänast kaotust pole kuigi raske seletada: me lihtsalt ei visanud sisse,» ütles Žalgirise peatreener Sarunas Jasikevicius.

Teises lõppenud mängus purustas Moskva CSKA 101:64 Milano Olimpia. CSKA parim oli 22 punkti visanud Nando de Colo, Milano eest viskas Milan Macvan 19 punkti. CSKA jätkab tabeli liidrina, olles võitnud 13 ning kaotanud neli mängu. Milanol on tabelis nelja võidu ja 13 kaotusega viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles