HC Viking alistas põnevusmängus ühe väravaga Narva PSK

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mängu kangelaseks tõusnud Danil Galimulin.
Mängu kangelaseks tõusnud Danil Galimulin. Foto: icehockey.ee

Jäähoki Eesti Meistriliigas alistas HC Viking Tondiraba jäähallis peetud põnevusmängus Narva PSK 6:5 (2:1, 1:3, 3:1) ning tõusis liiga ainuliidriks.

HC Viking juhtis teise kolmandiku keskel 3:1, ent jäi perioodi lõpuks 3:4 kaotusseisu. Viimasel kolmandikul pääseti taas 6:4 ette, enne kui Narva meeskond kolm ja pool minutit enne lõpusireeni vahe minimaalseks vähendas.

HC Vikingi kangelaseks tõusis Danil Galimulin, kes tegi kübaratriki ja oli osaline kõikide väravate sünnis (3+3). Veel skoorisid Marko Kettunen (1+2), Sergei Ivanov ja Roman Kolenchukov. Maksim Ivanov panustas meeskonna võitu kahe tulemusliku sööduga. Narva poolel hiilgasid vennad Kirill Iljin (2+2) ja Ilja Iljin (1+0). Väravani jõudsid ka Kirill Volkov (1+1) ja Anatoli Jakovlev.

HC Vikingi väravavaht Daniil Erport tõrjus mängu jooksul 35 vastaste pealeviset. Narva PSK väravavahid Daniil Seppenen ja Dmitri Rovda tegid kahepeale kahjutuks 42 litrit.

Jäähoki Eesti Meistriliiga tabeliseis:

1. HC Viking 15 (7 mängust)

2. HC Tallinn 12 (6)

3. Narva PSK 6 (6)

4. Noortekoondis 3 (5)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles