Hirmsa õnnetuse üle elanud sprinter jagas endast haiglavoodis tehtud fotot

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Ellington
James Ellington Foto: Instagram

Mootorrattaõnnetusse sattunud Briti sprinterid James Ellington ja Nigel Levine ei suuda uskuda, kuidas nad ellu jäid.

Sportlased olid Tenerifel treeninglaagris, kui nende mootorratas põrkas kokku valel teepoolel liikunud autoga. 31-aastasele Ellingtonile on juba tehtud mitu operatsiooni, sest ta murdis õnnetuses jalaluud ning vaagnaluu. Levine’i vigastused on kergemad.

«Ma ei saa aru, kuidas mina ja Nigel ellu suutsime jääda. Oleme mõlemad tugevad isiksused ning proovime sellest hirmsast õnnetusest taastuda,» kirjutas Ellington Instagrammi ning lisas endast haiglavoodis tehtud foto.

Ellington osales suvistel Rio olümpiamängudel 100 meetri jooksus ja 4x100 meetri teatejooksus. 2014. ja 2016. aasta Euroopa meistrivõistlustel kuulus ta kuldmedali võitnud Suubritannia teatenelikusse. 27-aastane Levine oli samuti 2014. aasta EMi kuldse neliku liige, kuulus Rios Suurbritannia 4x400 meetri teatenelikusse ning võitis teatemeeskonna koosseisus kuldmedali ka 2013. aasta sise-EMil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles