Krestinov ja Kahro tegid Briti motokrossi meistrisarja avastardid

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Nädalavahetusel sõideti Briti motokrossi meistrisarja esimene etapp, kus stardis oli kaks eesti krossimeest. MX1 klassis võistlevale Gert Krestinovile on see juba teiseks hooajaks saareriigis, MX2 klassis startinud Erki Kahro tegi Little Silver rajal oma debüüdi Briti sarjas.

Esimeses sõidus oli Krestinov üheksas, teises sõidus seitsmes ja kolmandas kaheksas. Kokkuvõttes oli eestlane MX1 klassi kaheksas. Etapi võitis sellel aastal Honda sadulas istuv Shaun Simpson, kes oli kõigis kolmes sõidus teine. Teine oli Tom Church, kes oli sõitudes neljas, esimene ja kolmas. Kolmas koht kuulus Jason Douganile, kes peale avasõidu võitu pidi leppima viiendate kohtadega.

Krestinov oli avaetapi tulemusega üsna rahul. «Teistel oli väike eelis, kuna ma eelmisel aastal sellel rajal ei sõitnud. Seega nägin rada esimest korda alles sel nädalavahetusel. Rada oli mägine ja kõva pinnasega ning libe. Esimeses stardis jäin korra ühe kukkunud konkurendi taha kinni ja tulin esimeselt ringilt 16. kohal, kuid suutsin üheksandaks sõita. Võib rahule jääda, sest nüüd jätkub sari juba tuttavatel radadel ja sealt peavad paremad tulemused tulema,» rääkis Gert Krestinov ruudulipp.ee veebilehele.

MX2 klassis sõitnud Erki Kahro oli kokkuvõttes 27. kohal, saades punkte ainult viimasest sõidust, kus ta oli 19. kohal. Esimeses sõidus oli ta 28. ja teises 29. Etapi võitis Arnaud Tonus. Lätlane Matiss Karro oli kokkuvõttes teine, talle järgnes kolmandada Jake Nicholls.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles