Video: Kotsari ja Nurgeri klubid võitsid kahe peale enam kui 70 punktiga

Ats Kuldkepp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
South Carolina mängijad (vasakult): Maik-Kalev Kotsar #21, Sindarius Thornwell #0 ja Duane Notice #10.
South Carolina mängijad (vasakult): Maik-Kalev Kotsar #21, Sindarius Thornwell #0 ja Duane Notice #10. Foto: Michael Reaves/AFP

USA üliõpilasliigas mängivad Eesti korvpallurid Maik-Kalev Kotsar ja Rauno Nurger aitasid ööl vastu tänast oma koduülikoolid suurte võitudeni.

Kotsar ja South Carolina alistasid kodusaalis 98:69 omal ajal Charles Barkley tiimiks olnud Auburni. 20-aastane ja 210 cm pikkune Kotsar sai mänguaega 25 minutit, mille jooksul viskas 8 punkti, võttis maha 8 lauapalli, andis kaks resultatiivset söötu ja tegi ühe vaheltlõike.

South Carolina resultatiivseim oli Duane Notice 27 punktiga, Sindarius Thornwell lisas 22 silma. Sel hooajal on South Carolina võitnud 20st mängust 16, sealhulgas oma konverentsis 7st 6.

Lühikokkuvõte South Carolina võidust (Kotsari pealtpanek kohe video alguses):

Nurgeri õppeasutus Wichita State oli kodus üle Southern Illinois'ist 87:45, eestlase arvele jäi 10 minutiga 7 punkti, 5 lauapalli ja 1 resultatiivne sööt. Wichita State'i suurim punktitooja oli Markis McDuffie (20). Nurgeri meeskonnale oli see nelja kaotuse kõrval 18. võiduks, oma konverentsis on võidetud üheksast matšist kaheksa.

Wichita State'i paremad korvid (Nurgeri kaks punkti kiirrünnakust alates 1:30):

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles