Heas hoos Kontaveit jõudis Prantsusmaal poolfinaali

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: Robert Deutsch/USA Today Sports/Scanpix

Anett Kontaveit (WTA 121) jätkab Andrezieux-Boutheonis peetaval 60 000 dollari suuruse auhinnafondiga ITF turniiril võidukalt.

Veerandfinaalis oli Kontaveidi vastaseks Tamara Korpatsch (WTA 156). Mäng kulges sarnaselt eelmisele murdmistega. 21-aastasel sakslannal õnnestus 2:0 juhtima minna, aga Kontaveit viigistas. Seejärel murdis eestlanna 4:2 ette, kuid peagi olid tablool taas viiginumbrid. Seti lõpus suutis Kontaveit uuesti vastase servi murda. Teises setis õnnestus Kontaveidil võita kolm murdepalli vastase ühe vastu. Lõppseisuga 7:5, 6:3 pääses Eesti esireket poolfinaali, kus läheb vastamisi Amra Sadikovici (ATP 188) ja Laura Robsoni (ATP 222) vahelise kohtumise võitjaga, vahendas tennis.ee.

Neist nimekam on Robson, kes paiknes kolm aastat tagasi 27. kohal ja võitis Andy Murrayga Londoni olümpial paarismängus hõbemedalid. Robson osaleb ka 8.-11. veebruaril Tallinnas toimuval Fed Cupi turniiril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles