Vägev: Mattias Käit lõi esindusmeeskonna peatreeneri silme all võiduvärava

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mattias Käit (palliga) Fulhami U23 meeskonna särgis. U23 meeskonna hooaeg on lõppenud.
Mattias Käit (palliga) Fulhami U23 meeskonna särgis. U23 meeskonna hooaeg on lõppenud. Foto: Erakogu

18-aastane Eesti jalgpallikoondislane Mattias Käit tegi teist nädalat järjest Inglismaal Premier League 2 teises divisjonis suurepärase mängu, kui aitas Fulhami U-23 meeskonna esindustiimi peatreeneri silme all 1:0 võiduni, vahendab Soccernet.ee.

73. minutil jäi õige napilt puudu, et Käit oleks kaaslase söödu ulatanud väravasse lükata. 75. minutil virutas Käit tagapostist peaga aga palli raamide vahele, viies Fulhami 1:0 ette. Viimastel minutitel jätsid Fulhami mehed üks-üks olukorra realiseerimata, lisaks lõid mõlemad meeskonnad üleajal korra posti, seega sai just eestlase tabamus tulemuse osas määravaks.

Fulham on 17 mängust kogutud 32 punktiga kindlalt teisel kohal. Tänast matši oli kohapeal jälgimas ka Fulhami esindusmeeskonna peatreener Slavisa Jokanovic, kellel ei saanud Käidi sooritus kahe silma vahele jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles