Tallinna Ülikool kaotas geimi, kuid võitis mängu

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli naiskond.
Tallinna Ülikooli naiskond. Foto: volley.ee

Tallinna Ülikool kaotas naiste võrkpalli Meistriliigas Audentese SG/Noortekoondise vastu ühe geimi, kuid ülejäänud geimides oldi selgelt paremad ja saavutati kolm-üks võit. 

Avageimi 25:13 resultaadiga võitnud Tallinna Ülikool oli parem ka teises geimis, kus Audentese SG/Noortekoondisele loovutati 21 punkti. Kolmandas geimis olid mõnevõrra ootamatult edukamad noored, vähendades 25:18 geimivõiduga kaotusseisu 1:2-le. Üllatust siiski ei sündinud, kui eelmise aasta pronks Tallinna Ülikool saavutas 25:14 ülekaaluga neljandas geimis 3:1 (13, 21, -18, 14) võidu, vahendas volley.ee.

Raili Kont-Kontson tõi võitjatele üleplatsimängijana 19, Merlin Hurt 15, Kristiina Raap 13 ja Hippe Oimet 11 punkti. Hanna Pajula vastas kaotajate poolel 18 ja Silvia Pertens 14 punktiga. 

Järgmine naiste Meistriliiga kohtumine on kavas 14. veebruaril, kui Audentese SG/Noortekoondis võõrustab Viljandis Famila/Võru Võrkpalliklubi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles