Baruto: politsei ja tuletõrje sõidab igal pool

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Baruto (paremal).
Baruto (paremal). Foto: www.cibersumo.com

Jaapanit raputas täna hommikul maavärin, mille tugevuseks Richteri skaala järgi oli 8,9 magnituudi. Postimehel õnnestus pärast pikka proovimist Eesti sumomaadleja Kaido Höövelson alias Baruto kätte saada. Väga rahuliku mulje jätnud Eesti vägilane andis Tokyos olevast olukorrast ülevaate.

Jaapanit raputas täna hommikul maavärin, mille tugevuseks Richteri skaala järgi oli 8,8 magnituudi.Jaapanit raputas täna hommikul maavärin, mille tugevuseks Richteri skaala järgi oli 8,8 magnituudi.Jaapanit raputas täna hommikul maavärin, mille tugevuseks Richteri skaala järgi oli 8,8 magnituudi.Liinid maas? Barutot pole võimalik tabada
Jaapanit raputas täna hommikul maavärin, mille tugevuseks Richteri skaala järgi oli 8,8 magnituudi. 
 
Postimehel pole õnnestunud sündmuste keerises asuvat Eesti sumomaadlejat Kaido Höövelsoni alias Barutot kätte saada.
 
Eestlasele helistades annab number väga imelikku tooni.

«Nii tugevat maavärinat minu Jaapanis oleku ajal esinenud pole. Olin esimese laine ajal klubis ja läksime majast igaks juhuks välja. Osa mehi aga jäid tuppa magama ja maavärinast välja ei teinud. Klubihoone on uus ja vaevalt kokku kukub. Praegugi käib tegelikult veel väikseid järeltõukeid. Politsei ja tuletõrje sõidab igal pool,» kirjeldas Baruto, kes imestas, et Eestist teda tabada õnnestus, kuna siseliinid olevat maas.  

«Eks õrnemale soole mõjuvad sellised asjad hirmsamini ja kiirustasingi kohe klubist koju naise juurde. Nüüd istume kodus, tuba on juba peaaegu korda tehtud, kuid televiisorit ei näe. Ei oska öelda, mis linna peal toimub, kuna ringi liikuda pole mõtet,» lisas Baruto.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles