Kas kukutatakse Meistrite liiga imekolmik?

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Cristiano Ronaldo eestvedamisel suudab Madridi Real ka sel hooajal võita Meistrite liiga?
Kas Cristiano Ronaldo eestvedamisel suudab Madridi Real ka sel hooajal võita Meistrite liiga? Foto: Francisco Seco/AP/Scanpix

Aasta-aastalt on jalgpalli Meistrite liigast rääkides tõusnud esile nimed Madridi Real, FC Barcelona ja Müncheni Bayern. Midagi ei ole teistmoodi ka sel aastal. Võitjat ennustades nimetatakse just üht neist kolmest. 

Tänasest ongi Euroopa tugevaim klubisari taas käimas – pärast sügisel toimunud alagrupiturniiri ja talvist pausi jätkatakse nüüd kaheksandikfinaalidega.

Kolm suursoosikut astuvad vaatajate ette kohe. Sel hooajal harjumuspäratult kõikuvalt mänginud Barcelona läheb täna vastamisi siiani Zlatan Ibrahimovici lahkumist üle elava PSGga. Edinson Cavani on saanud nüüd küll püssi paukuma, kuid Barcelona supertrio Lionel Messi, Luis Suareze ja Neymari vastu võib sellest lihtsalt väheks jääda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles